DOSIFICACIÓ AUTOMÀTICA

Cuidar l'aigua de la piscina no és una tasca fàcil ni senzilla. L'aigua està exposada a múltiples factors, com la qualitat de l'aigua d'origen, la temperatura, les restes que deixen els banyistes o la radiació solar, entre d'altres, que influeixen molt en l'estat de l'aigua i poden arribar a tenir consequències no desitjades...

 

Perquè l'aigua de la piscina estigui neta és important  portar a terme una cura bàsica. La regulació del pH, la desinfecció de l'aigua i l'anàlisi de l'aigua són els passos imprescindibles que s'han de realitzar des d'un principi i de manera regular durant tota la temporada de bany. Així s'aconseguirà una aigua de qualitat estable que el mantindrà protegit a vosté i a tots els que es banyin a la seva piscina.

 

I és justament aquí on els Sistemes de Dosificació Automàtica garantitzen que , juntament amb altres productes químics , vosté pugui gaudir plenament de la seva piscina.

Els  Sistemes controlen de manera continuada i precisa els dos paràmetres de l'aigua més importants pe a tenir una aigua impecable: el pH i la desinfecció, i en cas de necessitat,  calculen i dosifiquen a la piscina la quantitat exacta de producte que l'aigua necessita. Així, vosté i els que es banyin , només es tindran de preocupar d'una cosa:  disfrutar al màxim de la seva piscina.

 

Els  Sistemes de Dosificació Automàtica  , li resultaran fàcils de comprendre i d'utilitzar  des del primer dia, ja sigui vosté princiiant o experimentat.

Tractem i reciclem la seva aigua

Experts en manteniment de piscines, tractament d'aigües i aigües grises. MSC Aigua està formada per gent compromesa amb el medi ambient i les necessitats del mercat.

  • Av Corts Catalanes 2
  • 08173 - Sant Cugat del Vallès, Barcelona
  • 93 504 10 75
  • 636 570 277

Informació legal
x

Empresa: Musaco Tecnologia i Aigua SL

Direcció: Av Corts Catalanes 2, 08173 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 504 10 75

e-mail: msc@msc-aigua.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

¡CSS Válido!