Manteniment piscines Sant Cugat

Busques servei tècnic per al manteniment de la teva piscina a Sant Cugat?

Manteniment piscines Sant Cugat

MSC Aigua té una dilatada experiència en el manteniment de piscines, tractament i reciclatge d'aigua i regs. A més, som especialistes en Sistemes d'Aigües Grises.

 

Assessorament, servei i professionalitat són els tres principis que fonamenten la filosofia de MSC Aigua i que ens permeten garantir la qualitat dels nostres serveis i productes.

 

El nostre major capital és el nostre equip professional que coneix exhaustivament els productes i serveis per oferir la solució que millor s'adapti a la necessitat del client. Els nostres tècnics realitzen una inspecció de la piscina i de l'equip de filtració, analitzen les necessitats de la piscina i recapten informació sobre el seu ús i els problemes que pugui tenir.

 

Entre els avantatges del servei de manteniment de piscines de MSC Aigua destaquen: preu competitiu, manteniment preventiu per evitar avaries, informe anual de l'estat de la piscina, bomba substitució i solucionem el problema en 24h.

 

Tractem i reciclem la seva aigua

Experts en manteniment de piscines, tractament d'aigües i aigües grises. MSC Aigua està formada per gent compromesa amb el medi ambient i les necessitats del mercat.

  • Av Corts Catalanes 2
  • 08173 - Sant Cugat del Vallès, Barcelona
  • 93 504 10 75
  • 636 570 277

Informació legal
x

Empresa: Musaco Tecnologia i Aigua SL

Direcció: Av Corts Catalanes 2, 08173 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 504 10 75

e-mail: msc@msc-aigua.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

¡CSS Válido!