Empresa

Solucionem problemes

MSC Aigua és una empresa formada per un equip de professionals amb una dilatada experiència dins el sector de la piscina, regs , tractament i reciclatge de l’aigua.

Som especialistes en Sistemes d’Aigües Grises.
 

La nostra , dinàmica, moderna i eficaç, està orientada a satisfer les necessitats presents i futures dels nostres clients en tots els aspectes en els que treballem.


Col.laborem amb els  millors proveïdors del nostre sector que,  conjuntament amb l’optimització dels nostres stocks, línies de treball i una adequada operativa , ens permet poder realitzar un Servei de Qualitat, ràpid i eficaç.

Assessorament, servei i professionalitat

Són els tres principis en els que ens recolzem per a oferir  un conjunt de productes i serveis concebuts per a  mostrar la millor solució, orientada sempre a les necessitats dels clients, garantint la qualitat dels serveis i els productes que instal.lem.

El nostre valor

Sens dubte, el major capital de MSC Aigua és el nostre equip. Professionals,  la missió dels quals és trobar les solucions més ajustades a les necessitats de cada client, desde el coneixement exhaustiu dels productes i els serveis més adequats

Tractem i reciclem la seva aigua

Experts en manteniment de piscines, tractament d'aigües i aigües grises. MSC Aigua està formada per gent compromesa amb el medi ambient i les necessitats del mercat.

  • Av Corts Catalanes 2
  • 08173 - Sant Cugat del Vallès, Barcelona
  • 93 504 10 75
  • 636 570 277

Informació legal
x

Empresa: Musaco Tecnologia i Aigua SL

Direcció: Av Corts Catalanes 2, 08173 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 504 10 75

e-mail: msc@msc-aigua.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

¡CSS Válido!